Hups!

Lapsikuvaus

- Ihanasti erilainen -

Lapsikuvaus

Lapsikuvauksen sivua päivitetään.

Tutustu kuitenkin portfolioon, hinnastoon ja ota yhteyttä niin keskustellaan lisää kuvauksesta.

Portfolio

Hinnasto

Yksi- ja kaksivuotiaiden kuvauksen kesto on yhden tunnin. Isommille lapsille voit valita myös lyhyemmän, puolen tunnin mittaisen kuvaushetken.

Tunnin kuvauksessa voimme ottaa samalla myös perhe,- tai sisaruskuvat.  Yhteen tunnin mittaiseen kuvaukseen kannattaa suunnitella enimmillään kolmea kuvausaihetta tai kaksi kuvausteemaa. Puolen tunnin mittaisessa kuvaushetkessä ehdimme kuvaamaan vain yksittäiskuvat lapsesta, yhdellä kuvausteemalla.

Puolen tunnin kuvaushetki
80,-
Tunnin kuvaushetki
110,-

Kuvaushetket sisältävät kuvausajan, kuvauksen suunnittelun sekä tarvittavat rekvisiitat. Kuvaushetken hintaan ei sisälly kuvia tai kuvatuotteita, vaan voit valita juuri teille sopivimmat kuvatuotteet erillisen hinnaston mukaisesti.

Kuvaushetkien esimerkki kokonaisuudet:

Puolen tunnin kuvaushetki, kolme ihaninta kuvaa korkearesoluutioisina tiedostoina - hinta 160,-

Tunnin kuvaushetki, ihanat kuvat perheestä sekä sisaruskuva kauniina mattapintaisina valokuvina seinälle laitettavaksi - hinta 190,-

Kuvatuotteet valitaan nettigalleriasta tai kuvien valinta hetkessä studiolla kuvauksen jälkeen, ja ne laskutetaan erikseen. Kuvausmaksusta saatte laskun kuvauksen varauksen jälkeen, kun olemme sopineet kuvauksenne yksityiskohdista.

Katso kuvatuotteiden hinnasto.
Varaa kuvaus.