Hinnasto

K u v a u s k a n s s a n i

Ihanaa, että olette kiinnostuneita kuvauksesta kanssani.

Kuvaus kanssani on rento ja tunnelmallinen hetki studiollani kauniin Valkeisenlammen läheisyydessä.

Kuvauskokemus kanssani sisältää sähköisen kuvauksen suunnitteluprosessin, valitsemanne kuvaushetken studiossani tai miljöössä, sekä kauniisti viimeistellyt kuvat sähköisessä esikatselugalleriassa. Kuvat saatte korkearesoluutioisina tiedostoina teettämisoikeuksin ja pääsette halutessanne tilaamaan kauttani laadukkaita kuvatuotteita kotinne seinälle.

S i j o i t u k s e n n e

Valitse teille sopivin kuvapaketti

Valitse sopivin kuvaushetki kolmesta vaihtoehdosta. Kuvaushetki sisältää kuvausaikanne, lasten lainavaaterekin ja seppeleiden käytön sekä sähköisen esikatselugallerian. Kuvaushetki maksetaan laskulla kuvauksen varauksen yhteydessä allekirjoitettuanne kuvaussopimuksen.

Muutaman viikon kuluttua kuvauksestanne pääsette valitsemaan haluamanne kuvapaketin nähtyänne esikatselugallerian. Kun valitsemanne kuvat on viimeistelty saatte ne ladattavaksi galleriaanne ja voitte tilata kuvatuotteita galleristanne ja jakaa sitä läheisillenne.

Huomiothan, että kuvausaikanne on kokonaisuutena kuvaukseenne varattu aika, sisältäen mahdolliset vaatteiden vaihdot ja valmistautumiset. Kuvausajan pituus on suoraan yhteydessä siihen kuinka laajan esikatselugallerian saatte ja kuinka paljon kuvissa on vaihtelua (esimerkiksi paikan- tai asunvaihdot, rekvisiitat). Huomiothan myös lapsesi temperamentin kuvausaikaa valitessa. Hitaasti lämpenevät lapset tai vierastusvaiheessa olevat lapset tarvitsevat luonnollisesti enemmän aikaa kuin nopeammin innostuvat lapset. Pienimmät vauvat tarvitsevat myös usein syöttötaukoja kuvauksissa, joten aikaa kannattaa varata riittävästi.

Lasten lainavaaterekki, seppeleet ja rusetit ovat vapaasti lainattavissa kuvauksiin. Kokoan myös lainavaaterekkiä naisille, joten varaa aikasi ajoissa niin löydämme myös sinulle oikean kokoisen tyyliini sopivan mekon kuvaukseen.

Kuvaushetket

Lapset | Vauvat | Odotus | Perheet | Pariskunnat | Muotokuvaus
01. 30 MINUUTIN KUVAUSAIKA – 100 EUROA

Kun tarvitsette vain muutaman ihanan kuvan.

Kuvaushetkessä ehdimme ikuistamaan yhden kuvauskohteen, esimerkiksi yhden lapsen, odottavan äidin, perheen tai sisarukset kaikki yhdessä.

Noin 15 kuvan galleria josta pääsette valitsemaan suosikkinne.

 

02. TUNNIN KUVAUSAIKA – 150 EUROA

Kun haluatte monipuolisen gallerian lapsestanne tai vauvastanne tai haluatte lapsen yksilökuvauksen lisäksi muutamia perhe-tai sisaruskuvia.

Noin 40 kuvan galleria josta pääsette valitsemaan suosikkinne.

03. KIIREETÖN KUVAUSHETKI – 200 EUROA

Kuvaushetkeen on varattu aikaa kaksi tuntia, jonka aikana ehdimme kuvaamaan ihanat muistot perheestänne, yhdessä ja erikseen. Kuvaukseen voimme sisällyttää lapsien yksittäinkuvauksen, sisaruskuvauksen, perhekuvauksen, vanhempi-lapsikuvauksen… Kuvauksessa etenemme kiireettömästi toiveidenne mukaan, ikuistaen jokaisen pienen yksityiskohdan teidän rakkaustarinastanne.

Noin 75 kuvan galleria josta pääsette valitsemaan suosikkinne.

Ota yhteyttä

Kuvaushetket

Vastasyntyneet
01. TUNNIN KUVAUSAIKA – 150 EUROA

Kuvaushetki sisältää vauvan yksilökuvauksen kapaloituna erilaisissa koreissa.

Voitte valita myös vastasyntyneen ikuistamisen perheen kanssa, mutta kuvaushetkessä ehdimme ikuistamaan vain yhden kuvauskohteen – vauvan tai perheen.

Noin 10 kuvan galleria josta pääsette valitsemaan suosikkinne.

 02. KAHDEN TUNNIN KUVAUSAIKA – 200 EUROA

Kuvausajan voimme käyttää toiveidenne mukaan joko vauvan yksilökuvaukseen tai kuvata häntä myös perheen tai sisaruksien kanssa. Voimme yhdessä keskustella mikä on kuvauksenne pääpaino. Vain vauvaa kuvatessa ehdimme kuvaamaan laajan gallerian vauvasta kapaloissa, koreissa ja pedillä. Jos haluatte sisällyttää kuvaukseen myös perheen tai sisarukset, voimme ottaa muutamia kuvia vauvasta perheen kanssa ja pienen gallerian verran yksittäin kuvia vastasyntyneestä.

Noin 20 kuvan galleria josta pääsette valitsemaan suosikkinne.

 

03. KOLMEN TUNNIN KUVAUSAIKA – 250 EUROA

Kiireetön kuvaushetki jossa ehdimme ikuistamaan pikkuisen yhdessä perheensä kanssa toiveidenne mukaan.

Noin 40 kuvan galleria josta pääsette valitsemaan suosikkinne.

K u v a p a k e t i t

Noin kahden viikon kuluttua kuvaushetkestänne pääsette katsomaan kuvianne sähköisesti toimitettavasta galleriastanne. Gallerianne on voimassa kaksi viikkoa, jonka aikana voitte valita haluamanne kuvat. Kuvat toimitetaan teille viimeisteltyinä korkearesoluutioisina tiedostoina jotka pääsette lataamaan itsellenne. Kuvien käsittelyaika on noin kaksi viikkoa. Tiedostoista voitte tilata valokuvia ja tauluja kauttani tai valitsemassanne paikassa.

Kuvaupaketit laskutetaan tilauksen tarkistamisen jälkeen.

Kuvapaketit

 

01. 120 euroa
3 kuvatiedostoa
02. 180 euroa
8 kuvatiedostoa
03.  260 euroa
15 kuvatiedostoa
04. 400 euroa
25 kuvatiedostoa
05. 500 euroa
40 kuvatiedostoa
06. 600 euroa
75 kuvatiedostoa

Varaa kuvaus

Kuvausaikoja on tarjolla pääosin arkisin klo.9-16 välille. Lisäksi kuvausaikoja on varattavissa yhdelle lauantaille kuukaudessa. Lauantain ajat ovat erittäin haluttuja, joten voit myös laittaa minulle viestiä jos haluat päästä jonoon kuvausajoille ennenkuin kalenteri kyseiselle kuukaudelle on auennut. Tällöin saat ilmoituksen heti kun kalenteri aukeaa. Tällä hetkellä kuvausaikoja ei ole tarjolla iltaisin tai sunnuntaisin.

 

Vastasyntyneen kuvaukset varataan etukäteen odotusaikana, muut kuvaukset pääset varaamaan sähköisestä kalenteristani. Viime hetken kuvausaikoja vastasyntyneen kuvauksiin joille ei ole varattu kuvausaikaa etukäteen pääset myös varamaan sähköisestä kalenterista mikäli niitä on vielä vapaana. Kuvausaikoja vastasyntyneille ja muihin kuvauksiin voi myös vapautua ihan viime hetkillä, mikäli vastasyntyneet syntyvät reilusti laskettuaikaa myöhemmin tai aiemmin.

Pyrin vahvistamaan varauksesi muutaman arkipäivän sisällä, jolloin pääsemme aloittamaan myös kuvauksenne suunnittelun.

Valokuvaaja Jenni Hieta

Kasarmikatu 10

70110 Kuopio

Instagram

@valokuvaajajennihieta

Seuraa

valokuvaaja@jennihieta.fi