Image Alt

Fine Art

Taideteokset elämästä

Hetket joita kannat sydämessäsi aina, yhtä täydellisinä kuin muistoissasi.

Fine Art – kuvaus on kokemus jota et unohda. Luomme yhdessä sinulle ihmisen kokoisia taideteoksia sinusta ja rakkaistasi. Kuvia, joihin kietoutuu sen hetken täydellisyys, herkkyys ja syvyys.

Kuvauskokemus sisältää kuvauksen suunnittelun studiolla. Käymme yhdessä läpi toiveitanne ja stailaustanne. Kuvaus voi olla yksinkertainen kertomus ihmisestä tai rakkaudesta tai voimme tuoda kuviin merkityksellisiä elementtejä ja rakentaa teille kokonaisuuden joka kertoo tarinaanne syvästi.

Kuvaukseen sisältyy kokonaisuutta tukeva meikki ja kampaus yhdelle aikuiselle. Miesten ja lasten hiusten muotoilu sisältyy myös aina kuvaukseen. Yli kaksitoistavuotiaiden tyttöjen ja muiden aikuisten stailauksesta veloitetaan pieni lisähinta. Studion kankaat ovat myös vapaasti käytettävissä. Kankaita voimme käyttää odotus-ja boudoir-kuvauksessa sekä kietoa niistä vaatteita äidille ja tyttärille. Kuvauksen aika vaihtelee kuvauskohteen ja toiveidenne johdosta 1,5-3 tuntiin.

Muutama viikko kuvauksen jälkeen katsomme kuvat yhdessä studiolla ja pääset valitsemaan suosikkisi sekä tilaamaan maailman kauneinta taidetta seinällesi. Kuvausmaksu sisältää stailauksen, kuvauksen suunnittelun, kuvaushetken ja kuvien katseluhetken studiolla. Kuvaukseen ei sisälly kuvia tai kuvatuotteita.

 

Fine Art – Lapsi | 250 e

5-13 vuoden ikäisen lapsen muotokuvaus.

 

Fine Art – Perhe tai muotokuvaus | 350 e

V A R A A   K U V A U S

Ota yhteyttä

 

 

 

 

Valokuvaaja Jenni Hieta

Kasarmikatu 10

70110 Kuopio

Instagram

@valokuvaajajennihieta

Seuraa

valokuvaaja@jennihieta.fi