Image Alt

Kuvauspäivät

Ihanat muistot

Kuvauspäivä on ihana, helppo ja vaivaton tapa ikuistaa tärkeät hetkenne.

Kuvauspäiviä on noin kerran kuukaudessa. Kuvauspäiville valitsen taustan ja käytettävät rekvisiitat, joista voit valita ihanimmat kuvauksellenne.

Voitte valita 30 minuutin tai  tunnin kuvausajan. Kolmen viikon kuluessa kuvauksestanne saatte nähtäväksi sähköisen esikatselugallerian, josta voitte valita haluamanne kuvat tiedostoina tai valokuvina. Kuvaushetken hintaan ei sisälly kuvia tai tiedostoja. Vanhana asiakkaana voit valita myös lyhyemmän Ihana-kuvauksen. Liity facebookissa Ihana-klubiin niin pääset hyödyntämään edun.

Kuvauspäivän hinnasto on sama kuin kuvaushetkissä. Kuvauspäivänä käytössämme on jotain muuta kuin kuvaushetkiin käytettävissä olevat taustat ja rekvisiitat. Kukkia, jätti-ilmapalloja, eri sävyisiä taustoja. Kuvauspäivän taustat ja rekvisiitat ilmoitetaan facebookissa sekä sähköpostilistalaisille niiden valmistuttua.

Tutustu hinnastoon

 

Kuvauspäiviin voit varata aikasi alla olevalla lomakkeella tai laittamalla sähköpostia valokuvaaja@jennihieta.fi. Kuvausajat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä toiveiden mukaisesti.

 

Vuoden 2022 kuvauspäivät julkaistaan pian!

 

Valokuvaaja Jenni Hieta

Kasarmikatu 10

70110 Kuopio

Instagram

@valokuvaajajennihieta

Seuraa

valokuvaaja@jennihieta.fi