Lapset jatkavat kasvuaan ja on ihana ikuistaa tuo kaunis matka muistoihimme. Toiset haluavat ikuistaa lapsen jokainen vuosi, mikä on ihanaa! On mahtavaa palata näihin kuviin joissa lapsen ikä ja persoona pääsee esille. Toiset ikuistavat isompaa lasta harvemmin, mutta aina välillä tulee tarve ikuistaa jokin tietty ikä. Usein tämä liittyy vahvasti kasvuun ja muutokseen. Jokin ikäkausi on päättymässä ja lapsi ottaa jälleen uuden valtavan harppauksen elämässään. Koulun aloitus, kymmenen vuotis syntymäpäivä tai ihan mikä vain ikä kun sinusta tuntuu, että haluat ikuistaa juuri tämän hetken.

Kaikille lapsille sopivat hyvin kuvauspäivät, jolloin voimme ikuistaa hänestä ikäkauteen sopivia kuvia. Alle kouluikäisen kuvat ovat vielä leikkisiä, touhun varjolla tapahtuvia kuvauksia kun isomman lapsen persoonan saa esiin tutustumalla ja osallistamalla.

Tutustu kuvauspäiviin

Lapsikuvauksessa voimme ikuistaa myös sisarukset yhdessä ja erikseen sekä perheensä kanssa. Fine Art kuvauskokemus on ihana jokaiselle lapselle ja perheelle ja siinä saamme tehtyä unelmienne kuvat juuri sen hetkisestä elämästänne – niin lapsista, heidän kasvustaan kuin perheenne rakkaudesta.

Tutustu Fine Art kuvauskokemukseen

Jos sydämmenne sykkii miljöökuvauksille, on Tarina tai kesän kuvauspäivät loistava valinta juuri teille.

Tutustu Tarina kuvaukseen | Kuvauspäivät

Valokuvaaja Jenni Hieta

Kasarmikatu 10

70110 Kuopio

Instagram

@valokuvaajajennihieta

Seuraa

valokuvaaja@jennihieta.fi