Hups!

Lapsikuvaus

- Ihanasti erilainen -

Lapsikuvaus

Ihanasti erilainen lapsikuvaus on lapsen ikävaiheet huomioon ottaen suunniteltu, lapsentahtinen kuvaushetki, joka on hauska kokemus myös lapselle.

Kuvaushetkessä ikuistamme lapsesi juuri sellaisena kuin hän on. Touhukkaana, nauravaisena, ihmetteleväisenä, haaveilevana... juuri sellaisena valloittavana pienenä persoonana joka hän on. Kuvaushetkestä saat ihanat muistot lapsestasi. Galleriasi tai kuvapakettisi koostuu lapsesi suloisimmista ilmeistä - naurusta, hymyistä ja mutrusuista. Lisäksi ikuistamme pikkuisen koko ihanuudessaan, pienistä varpaista nenänpäähän asti. Ihanat yksityiskohdat sekä kauniit tunnelmakuvat kruunaavat kokonaisuuden.

Voit valita yksilöllisesti suunnitellun kuvaushetken, tai jonkin lapsikuvauksiin suunnitelluista teemoista. Ennen kuvausta pääset antamaan minulle arvokasta tietoa lapsestasi ja mielelläni myös soitan sinulle, jolloin voimme käydä kuvausta ja sinua askarruttavia asioita läpi.

Portfolio

Hinnasto

Yksi- ja kaksivuotiaiden kuvauksen kesto on yhden tunnin. Isommille lapsille voit valita myös lyhyemmän, puolen tunnin mittaisen kuvaushetken.

Tunnin kuvauksessa voimme ottaa samalla myös perhe,- tai sisaruskuvat.  Yhteen tunnin mittaiseen kuvaukseen kannattaa suunnitella enimmillään kolmea kuvausaihetta tai kaksi kuvausteemaa. Puolen tunnin mittaisessa kuvaushetkessä ehdimme kuvaamaan vain yksittäiskuvat lapsesta, yhdellä kuvausteemalla.

Puolen tunnin kuvaushetki
80,-
Tunnin kuvaushetki
110,-

Kuvaushetket sisältävät kuvausajan, kuvauksen suunnittelun sekä tarvittavat rekvisiitat. Kuvaushetken hintaan ei sisälly kuvia tai kuvatuotteita, vaan voit valita juuri teille sopivimmat kuvatuotteet erillisen hinnaston mukaisesti.

Kuvaushetkien esimerkki kokonaisuudet:

Puolen tunnin kuvaushetki, kolme ihaninta kuvaa korkearesoluutioisina tiedostoina - hinta 160,-

Tunnin kuvaushetki, ihanat kuvat perheestä sekä sisaruskuva kauniina mattapintaisina valokuvina seinälle laitettavaksi - hinta 190,-

Kuvatuotteet valitaan nettigalleriasta tai kuvien valinta hetkessä studiolla kuvauksen jälkeen, ja ne laskutetaan erikseen. Kuvausmaksusta saatte laskun kuvauksen varauksen jälkeen, kun olemme sopineet kuvauksenne yksityiskohdista.

Katso kuvatuotteiden hinnasto.
Varaa kuvaus.