Hups!

Lapsikuvaus

- Ihanasti erilainen -

Lapsikuvaus

Ihanasti erilainen lapsikuvaus on lapsen ikävaiheet huomioon ottaen suunniteltu, lapsentahtinen kuvaushetki, joka on hauska kokemus myös lapselle.

Kuvaushetkessä ikuistamme lapsesi juuri sellaisena kuin hän on. Touhukkaana, nauravaisena, ihmetteleväisenä, haaveilevana... juuri sellaisena valloittavana pienenä persoonana joka hän on. Kuvaushetkestä saat ihanat muistot lapsestasi. Galleriasi tai kuvapakettisi koostuu lapsesi suloisimmista ilmeistä - naurusta, hymyistä ja mutrusuista. Lisäksi ikuistamme pikkuisen koko ihanuudessaan, pienistä varpaista nenänpäähän asti. Ihanat yksityiskohdat sekä kauniit tunnelmakuvat kruunaavat kokonaisuuden.

Voitte osallistua kuvauksen suunnitteluun niin aktiivisesti kuin itse haluatte. Olen tehnyt teille kattavat infot, joista pääsette katsomaan valittavia taustoja ja rekvisiittoja. Voitta vaikuttaa pieniinkin yksityiskohtiin, tai voitte antaa minulle suuntaviivat kuvauksellenne jolloin käytän ammatitaitoani ja kokemustani taatakseni teille ihanan, lapsentahtisen kuvaushetken sekä kauniit ja harmoniset kuvat muistoksi tärkeästä hetkestä.

Kuvaushetket

info-image

Lapsikuvaus Studiossa

Lapsentahtinen kuvaushetki studiossa.

Kuvauksen aika vaihtelee lapsen mukaan, yleisimmin kuvausaikaa kuluu 20-45 minuuttiin.

Voit valita kuvaukseen haluamasi taustat sekä ihanimmat rekvisiitat, joita pääset tarkemmin tutkailemaan kuvauksen varauksen jälkeen lähettämästäni infosta. Lapsikuvauksiin varaan aina paljon ihania erilaisia rekvisiittoja, joita voimme käyttää kuvauksessa lapsen kiinnostuksen mukaisesti. Alemmas sivulle olen koonnut lisää tietoa kuvauksen suunnittelusta.

Kuvaus tapahtuu studiollani Itkonniemellä, noin puolentoista kilometrin päässä Kuopion keskustasta.

Kuvaushetki ei sisällä valokuvia tai kuvatiedostoja, vaan noin kahden viikon kuluttua kuvauksesta pääset valitsemaan ihanimmat kuvat tiedostoina, tauluina tai valokuvina esikatselugalleriasta erillisen hinnaston mukaisesti. Voit valita kuvauksen myös etukäteen "kaikki kuvat" pakettina, jolloin saat kaikki ihanimmat kuvat (+30kpl) korkearesoluutioisina kuvatiedostoina muistitikulla sekä 10kpl valitsemiani kuvia 10x15cm valokuvina kauniilla taidepaperilla. Kaikki kuvat paketeissa saat myös nettigallerian edullisemmalla hinnastolla josta pääset halutessasi tilaamaan valokuvia ja tauluja kuvistanne. Kuvatuotteiden hinnaston löydätte täältä. 

Kuvaushetken hinta
100,-
Kaikki kuvat - pakettina
400,-
info-image

Lapsi- ja perhe/sisaruskuvaus

Lapsikuvaus sekä sisarus- tai perhekuvaus studiossa tai miljöössä.

Kuvaushetki on kiireetön, lapsentahtinen kuvaushetki, jonka yhteydessä voimme ottaa myös sisarus- ja/tai perhekuvat. Kuvaushetkeen on varattu aikaa 1,5 tuntia, mutta todellinen kuvausaika riippuu kuvauksen pienimmästä osallistujasta. Yksivuotiaat harvoin jaksavat tuntia enempää, mutta isompien lasten kanssa puolitoista tuntia kuuluu usein jo ihan huomaamatta. Kannattaa aina kuitenkin miettiä kuvauksen tärkeimmät kuvauskohteet, jotta voimme suunnittella kuvauksen niin, että nämä toteutuvat varmasti. Jos pääpaino kuvauksessa on perhekuvauksella jonka yhteydessä haluaisitte myös sisarus- ja yksittäiskuvia, kannattaa tutustua myös lifestyle-tyyliseen perhekuvaukseen.

Pääset suunnittelemaan kuvaustasi niin paljon kuin haluat, taustojen valinnasta rekvisiittojen tai kuvauspaikan valintaan, tai voin suunnittelle juuri teidän perheellenne sopivan kuvauksen.

Kuvaushetki ei sisällä valokuvia tai kuvatiedostoja, vaan noin kahden viikon kuluttua kuvauksesta pääset valitsemaan ihanimmat kuvat tiedostoina, tauluina tai valokuvina esikatselugalleriasta erillisen hinnaston mukaisesti. Voit valita kuvauksen myös etukäteen "kaikki kuvat" pakettina, jolloin saat kaikki ihanimmat kuvat (+40kpl) korkearesoluutioisina kuvatiedostoina muistitikulla sekä 10kpl valitsemiani kuvia 10x15cm valokuvina kauniilla taidepaperilla. Kaikki kuvat paketeissa saat myös nettigallerian edullisemmalla hinnastolla josta pääset halutessasi tilaamaan valokuvia ja tauluja kuvistanne.

Kuvaushetken hinta
140,-
Kaikki kuvat - pakettina
500,-
info-image

Lapsikuvaus miljöössä

Ihana ja rento kuvaushetki miljöössä. Voimme kuvata teille tärkeässä paikassa, tai voin ehdottaa teille jotain suosikkipaikoistani. Voimme lähteä kahlaamaan vedessä, upottamaan varpaat hiekkaan, ihmettelemään ja keräilemään kukkia tai tunnelmoimaan metsään. Luonnossa kuvatessamme otan mukaan tarpeellisia rekvisiittoja - vilttejä tai laatikoita istumiseen, korin kukkien keräilyyn, saippuakuplia, ongen tai halutessanne myös Herra Karhun tai vaikkapa ilmapalloja! Kuvauksissa hyödynnetään paikan päältä löytyviä rekvisiittoja, emmekä välttämättä tarvitse mitään muuta. Myös miljöössä kuvatessamme pääset vaikuttamaan kuvaukseemme niin paljon kuin haluat.

Valitessasi miljöökuvauksen voit myös valita miten haluat, että toimimme huonon sään yllättäessä. Katsommeko kuvaukselle uutta aikaa, vai toteutetaanko kuvaus studiossa sopimanamme aikana? Jos päädymme siirtämään kuvauksen studioon, hyvitetään kuvaushetkien hinnan erotus sinulle kuvatilauksessasi.

Kuvaushetki ei sisällä valokuvia tai kuvatiedostoja, vaan noin kahden viikon kuluttua kuvauksesta pääset valitsemaan ihanimmat kuvat tiedostoina, tauluina tai valokuvina esikatselugalleriasta erillisen hinnaston mukaisesti. Voit valita kuvauksen myös etukäteen "kaikki kuvat" pakettina, jolloin saat kaikki ihanimmat kuvat (+40kpl) korkearesoluutioisina kuvatiedostoina muistitikulla sekä 10kpl valitsemiani kuvia 10x15cm valokuvina kauniilla taidepaperilla. Kaikki kuvat paketeissa saat myös nettigallerian edullisemmalla hinnastolla josta pääset halutessasi tilaamaan valokuvia ja tauluja kuvistanne.

Kuvaushetken hinta
140,-
Kaikki kuvat - pakettina
500,-

Yleistä kuvauksista

Lapsikuvaus on lapsentahtinen kuvaushetki studiossa tai miljöössä. Voit olla mukana kuvauksesi suunnittelussa niin paljon kuin haluat - voit valita haluamasi taustat ja rekvisiitat kuvaukseen tai antaa minulle suuntaviivat kuvaushetkenne suunnittelulle. Haluan, että saatte lapsenne kasvusta ihanat, teidän näköisenne muistot ja siksi koen kuvauksen suunnittelun erittäin tärkeänä osana kuvausta. Olen tehnyt teille kattavat infot, joihin pääsette kertomaan minulle teistä ja lapsestanne sekä valitsemaan sopivimmat taustat ja ihanimmat rekvisiitat. Varaan aina kuvaukseen paljon tyyliinne ja lapsen ikäkauteen sopivia rekvisiittoja, joita voimme vaihtaa nopeallakin temmolla kuvauksessa. Yksivuotiaille kerään kuvausalueen viereen yleensä koreja, istuimia, vilttejä, kukkia, saippuakuplia, ilmapalloja ja muutamia leluja. Kankaiden alta on kiva kurkistaa ja isompi kori pitää villeimmänkin viikarin hetken aikaa paikallaan. Istuimina toimivat laatikot ja laukut selkeyttävät lapselle mitä häneltä odotetaan, niiden päälle on hauska kiipeillä, tai niistä voi ottaa tukea seisomiseen. Saippuakuplat aiheuttavat ihania reaktioita lapsissa - toiset hihkuvat innosta, toiset jäävät hämmästelemään kuplia pitkäksikin aikaa. Löydämme varmasti juuri teidän lastanne innostavat ja ihastuttavat keinot kuvaukseen.

Kuvaukset voit valita kuvaushetkenä tai kaikki kuvat - pakettina. Kuvauksen hinta koostuu siis kuvaushetken ja valitsemienne kuvatuotteiden hinnasta. Kuvaushetki ja kaikki kuvat - paketti maksetaan laskulla kuvauksen yhteydessä. Kaikki kuvat paketti voidaan jakaa myös kahteen saman suuruiseen maksuerään, joista toinen maksetaan kuvauksen varauksen yhteydessä ja toisen laskun saatte muutama päivä kuvauksemme jälkeen. Valitsemanne kuvatuotteet maksetaan laskulla tilauksen jälkeen.

Varatessanne lapsikuvausta mietittehän lapsenne päivärytmiä. Kuvausajat ovat pääsääntöisesti arkisin 8.30-16.30 välillä. Tarjoan myös mahdollisuutta iltakuvaukseen (17-), mutta aikoja on rajoitetusti. En lähtökohtaisesti suosittele ilta-aikoja pienille lapsille. Yksivuotiaille parhaita aikoja ovat yleensä aamuisin sekä päiväunien ja välipalan jälkeen. Vaikka haluaisitte kuvata samalla koko perheenne, kannattaa miettiä jaksaako lapsenne kuvauksen vielä iltapäivällä mahdollisen hoitopäivän jälkeen. Teen myös muutamia kuvauspäiviä viikonloppuisin, mutta jos toivotte kuvausta viikonlopulle, kannattaa varauksen kanssa olla ajoissa. Kuvauskalenterini on aina auki 2-3kk kerrallaan, ja varmistaaksenne kuvauksen viikonlopulle lapsenne päivärytmille sopivaan aikaan, suosittelen olemaan yhteydessä ennen kuvauskalenterin aukaisua. Voit varata ajan kuvaukseen milloin vain! Kalenterissani on yleensä varauksia 6-8kk päähän, mutta aikoja myös lyhyemmällä varoitusajalla yleensä löytyy. Ajoissa kuvauksen varaaminen kannattaa, sillä silloin voit olla varma, että löydämme teille parhaimman kuvausajan. Olen sinuun yhteydessä ennen kuin kalenteri aukeaa kaikille varattavaksi, ja voit valita parhaimman ajan ennen muita. Kuvausmaksu laskutetaan kun olemme sopineet kuvaukselle tarkan ajan. Kuvausaikoja pystyn yleensä järjestämään aikaisintaan kolmen viikon päähän kuvauksesta, mutta aina kannattaa kysäistä peruutusaikaa!

Kuvauksen varaus

Helpoiten varaat kuvauksen alta löytyvällä lomakkeella.

Jos sinulla on erityisiä toiveita kuvauksellenne, kuten tietty päivämäärä, viikonloppu- tai ilta-aika, kuvaus lyhyellä varoajalla tai kaikki kuvat - paketin maksu useassa maksuerässä, ilmoitathan näistä kuvausta varatessasi.

Lomakkeen lähetyksen jälkeen saat muutaman arkipäivän kuluessa sähköpostiisi lapsikuvauksen infon ja pääsemme aloittamaan kuvauksenne suunnittelun. Jos toivomasi kuvausajankohta on jo varattavissa saat myös linkin sähköiseen ajanvarauskalenteriin. Kun olemme löytäneet teille sopivan kuvausajan saat allekirjoitettavaksi kuvaussopimuksen sekä laskun kuvauksestanne.