Hups!

Minikuvaukset

Minikuvaukset ovat lyhyitä, teemallisia kuvaushetkiä. Kuvauksissa on teeman mukaisesti stailattu kuvausympäristö ja käytettävissä kuvaukseen soveltuvaa rekvisiittaa. Ilmoittautuessasi kuvaukseen saat kuvauksen infon josta löydät tarkempaa tietoa juuri teidän kuvauksestanne. Voitte varata paikkanne kuvaukseen allekirjoittamalla sähköisesti saamanne kuvaussopimuksen. Minikuvaus maksetaan laskulla kuvauksen varauksen yhteydessä.

Minikuvaukset sisältävät valitsemanne kuvausajan sekä esikatselugallerian kuvienne valintaan. Kuvaukset eivät sisällä valokuvia tai tiedostoja, vaan voitte valita haluamanne kuvatuotteet noin kahden viikon kuluttua kuvauksesta sähköisestä galleriastanne voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Esikatselugalleriaan saatte nähtäville ihanimmat kuvat kuvauksesta esikäsiteltyinä. Gallerioiden koot vaihtelevat valitun minikuvauksen mukaisesti.

Minikuvauksiin osallistuminen edellyttää kuvien julkaisuluvan antamista.

Tulevat Minikuvaukset

2020

Tulevat minikuvaukset

Poikkeustila vaikuttaa myös minikuvauksiin. Kevään kaikki minikuvaukset on peruuttu. Kesällä kuvaamme vain miljöössä, rauhallisilla ja syrjäisillä paikoilla. Minikuvausten välejä on pidennetty, jotta voimme toteuttaa kuvaukset niin, että paikalla on aina vain kuvaukseen osallistuva perhe.

TOUKOKUU Äiti-ja Minä - minikuvauspäivä miljöössä

KESÄKUU Omenapuiden alla - minikuvauspäivä miljöössä

HEINÄKUU - Rantakuvaus - minikuvauspäivä miljöössä

ELOKUU - Niittykuvaus - minikuvauspäivä miljöössä

SYYSKUU - Ruskakuvaus - minikuvauspäivä miljöössä

LOKAKUU - EI KUVAUSTA

MARRASKUU - Isä ja lapset - minikuvaus

MARRASKUU - Joulukorttikuvaukset

JOULUKUU - EI KUVAUSTA

Yleistä Minikuvauksista

Minikuvauksiin voit valita haluamasi kuvausajan kolmesta vaihtoehdosta:

Mini1

10 minuutin kuvausaika - 30e

Mini2

20 minuutin kuvausaika - 55e

Mini3

45 minuutin kuvausaika - 90e

Kuvaushetken hinta sisältää kuvausajan sekä esikatselugallerian kuvien valintaan. Kuvaushetki ei sisällä valokuvia, kuvatuotteita tai tiedostoja, vaan voit valita haluamasi kuvatuotteet erillisen hinnaston mukaisesti noin kahden viikon kuluttua kuvauksesta.

Käytännössä kuvausajat kannattaa miettiä toivommanne kuvauskokonaisuuden mukaan. 10 minuutin kuvausajassa ehdimme kuvaamaan yhden kohteen - esimerkiksi perhekuvat, yhden lapsen kuvaus, odottavan äidin kuvaus. 20 minuutin kuvausajassa ehdimme kuvaamaan kaksi kohdetta - esimerkiksi perhekuvat ja sisaruskuvat, lapsikuvat ja perhekuvat, odottavan äidin sekä odotuskuvat puolison kanssa. 45 minuutin kuvausajassa ehdimme ikuistamaan laajasti vaikkapa koko perheenne (perhe, isä ja lapset, äiti ja lapset, isä ja äiti, lapset...). Aikaa miettiessä kannattaa ottaa myös huomioon kuka ja millainen on kuvaukseen osallistuva. Aralle lapselle kannattaa luonnollisesti varata enemmän kuvausaikaa kun nopeasti syttyvälle lapselle. Jos toiveissasi on laajasti erilaisia kuvia esimerkiksi lapsestasi voit valita myös yhdelle kuvauskohteelle pidemmän kuvausajan.

Huomaathan, että kaikkiin kuvauksiin ei välttämättä ole valittavissa kaikkia aikavaihtoehtoja.

-

Tarkat ajat kuvaukseen jaetaan kuvausta edeltävänä perjantaina, jotta löydämme kaikille varmasti sopivat kuvausajat. Voit esittää kuvausaika toiveesi, jotka otetaan huomioon kuvausaikoja jaettaessa. Yleensä kuvausaika toiveet totetutuvat hyvin, mutta jos tiedän jo aiemmin ettei kuvausaikoja ole enää jäljellä toivomaasi aikaan olen sinuun jo aiemmin yhteydessä.

-

Lisää tietoa kuvauksesta saat sähköpostiisi ilmoittautuessasi kuvaukseen. Ilmoittautuminen ei vielä velvoita osallistumaan kuvauspäivään. Kuvausaika varataan allekirjoittamalla kuvaussopimus.

Löydät myös enemmän tietoa kuvauksista facebookista @valokuvaajajennihieta.

-

Kuvaukset tapahtuvat studiossani Kuopiossa osoitteessa Itkonniemenkatu 25. Kesän kuvaukset ovat miljöökuvauksia, jotka tapahtuvat etukäteen ilmoitetussa paikassa. Miljöökuvaukset tapahtuvat aina sää varauksella, ja infon yhteydessä on ilmoitettu korvaava kuvauspäivä jos emme pääse alkuperäisenä päivänä kuvaamaan.

Varaa kuvaus

Menneet minikuvaukset

Perheiden Minikuvaus - Helmikuu 2020

Joulukorttikuvaus - Joulukuu 2019 | Viljapeltomini - Elokuu 2019 | Rantamini - Heinäkuu 2019 | Kukkasi Mini - Kesäkuu 2019 | Äiti- ja Minä - minikuvaus - Toukokuu 2019 | Ilmapallo minikuvaus - Huhtikuu 2019 | Keinu minikuvaus  - Maaliskuu 2019 | Kukkasia minikuvaus - Helmikuu 2019 | Kuumailmapallo Minikuvaus - Helmikuu 2019 

Äiti- ja Minä - Äitienpäiväkuvaus - Toukokuu 2018 | Ystävänpäivän minikuvaus - Helmikuu 2018 | Tähtipölyä minikuvaus - Helmikuu 2018 | Kuurankukkia minikuvaus - Tammikuu 2018 |

Joulukortti minikuvaus - Marras/Joulukuu 2017  | Isänpäivän minikuvaus - Marraskuu 2017 | Elokuun teemakuvaus - Koulunpenkille - Elokuu 2017 | Sano se kukkasin - Heinäkuu 2017 | Kalastaja & Kalastaja lähtee rannalle - Heinäkuu 2017 | Rantakuvauspäivä - Kesäkuu 2017 | Äiti ja Minä - Äitienpäiväkuvaus - Toukokuu 2017 | Studion avajaisviikon minikuvaukset Toukokuu 2017