Hups!

Muotokuvaus

- Ihanasti erilainen -

Muotokuvaus

Rippikuvaus, valmistujaiskuvaus ja ylioppilaskuvaus ovat suosituimpia muotokuvauksia. Muotokuvaus voi olla myös vaikkapa aikuisen syntymäpäiväkuvaus tai CV-kuvaus. Voimme kuvata studiollani tai miljöössä - miljöökuvauksia on mahdollista toteuttaa myös läpi vuoden.

Muotokuvauksessa haluamme saada sinusta rennot ja sinun näköisesi kuvat, joihin voit aina palata muistelemaan tuota hetkeä jonka eteen niin kovasti työskentelit. Ohjaan kuvauksissa sinua löytämään parhaat asennot ja koostan sinulle valmiista kuvista laajan gallerian josta pääset valitsemaan suosikki kuvasi.

Muotokuvaus miljöössä

Muotokuvaus studiossa

Muotokuvaus on puolen tunnin mittainen kuvaushetki. Voimme kuvata studiossa tai miljöössä. Jos toivot kuvausta sekä studiossa että miljöössä, haluat kuvata useamassa paikassa miljöössä tai haluat kuvia myös perheesi kanssa, voit valita myös tunnin mittaisen kuvaushetken. Tunnin kuvaushetken hinta on 110e.

Muotokuvaus
80,-

Kuvaushetki sisältää kuvausajan, kuvauksen suunnittelun sekä tarvittavat rekvisiitat. Kuvaushetken hintaan ei sisälly kuvia tai kuvatuotteita, vaan voit valita juuri teille sopivimmat kuvatuotteet erillisen hinnaston mukaisesti.

Kuvaushetkien esimerkki kokonaisuudet:

Muotokuvaus, yksi korkearesoluutioinen kuvatiedosto - hinta 110,-

Muotokuvaus, 10kpl 12x18cm valokuvia - hinta 160,-

Muotokuvaus, yksi iso kuva seinälle laitettavaksi - hinta 120,-

Kauttani saatavilla myös kiitoskortteja valokuvista.

Kuvatuotteet valitaan nettigalleriasta tai kuvien valinta hetkessä studiolla kuvauksen jälkeen, ja ne laskutetaan erikseen. Kuvausmaksusta saatte laskun kuvauksen varauksen jälkeen, kun olemme sopineet kuvauksenne yksityiskohdista.

Kuvauksiin voi ostaa myös lahjakortteja.

Varaa kuvaus.