Uuden elämän ensimmäiset hetket. Nämä kuvat pienestä uudesta ihmisestä tulevat symboloimaan teille uuden elämän alkua. Olipa hän teidän perheenne lapsista ensimmäinen, viimeinen tai jotain siltä väliltä, uusi ihminen tuo aina uutta ja ainutlaatuista koko perheenne elämään. Kuvat tulevat kertomaan teille teidän kasvustanne vanhempina, luopumisesta ja saamisesta, rakkaudesta ja siitä kuinka unelmat ja haaveet tulevat toteen. Ne ovat niin paljon muutakin kuin kuvia täydellisestä pienestä ihmisestä. Ne kertovat tarinaa koko matkastanne, odotusajasta, vauva-ajasta ja kaikista yhdessä kasvetuista vuosista.

Newborn kuvauksessa ikuistamme vastasyntyneen vauvanne täydellisyyden ja jokaisen pienen yksityiskohdan sekä teidän muuttuneen perheenne. Kuvaus on yleisimmin 1-2 viikon iässä, kuitenkin vauvan ensimmäisen kuukauden aikana. Kuvaus varataan odotusaikana, ja suosittelen kuvauksen varausta heti rakenneultran jälkeen. Kun vauvanne syntyy, toivon, että ilmoitatte siitä minulle mahdollisimman pian ja katsomme teille kuvausajan. Kuvaukset ovat arkisin 9-16 välillä.

 

BABY

Baby kuvaus on vastasyntyneen vauvan yksilökuvaus. Saatte sähköisen valmistautumisoppaan sekä infon, johon voitte täyttää toiveitanne kuvauksestanne. Kuvaus on aina vauvantahtinen kuvaushetki, jossa kuvaamme vauvaanne asuissa, kapaloituna tai nakuna toiveidenne ja vauvanne mieltymysten mukaisesti. Kaikki tarvittava kuvaukseen löytyy minulta ja te pääsette rentoutumaan ja ihastelemaan vauvaanne kuvauksen ajan. Lupaan huolehtia vauvastanne lempeydellä ja ammattitaidolla jolloin ihanan kuvauskokemuksen lisäksi saatte vauvastanne kauniit ja herkät kuvat joihin voitte aina palata ihastelemaan tuota täydellistä hetkeä elämässänne. Kuvaushetken kesto on 1-2,5 tuntiin.

PERHE

Newborn kuvaus perheen kanssa sisältää kaiken mitä Baby-kuvaus sekä lisäksi perheenne ikuistamisen vastasyntyneen vauvan kanssa. Voimme keskittyä pääosin vauvan kuvaukseen ja ottaa lisäksi perhepotretit koko perheestänne tai voimme ikuistaa uuden tulokkaan jokaisen perheenjäsenen kanssa yksitellen ja kuvata myös ihanat yksilökuvat vauvasta. Kuvaushetken kesto on 2-3 tuntia.

Tututustu hinnastoon

Tarina

Tarina kuvaushetki on perhepainoitteinen, rento ja kevyesti ohjattu kuvaushetki studiossani. Kuvaamme vauvaa luonnollisesti asuissa tai alasti, yhdessä perheen kanssa. Kuvauksesta saatte kaikki ihanimmat kuvat kevyesti jälkikäsiteltyinä itsellenne. Kuvaus sisältää vain vähän vauvan asettelua ja paljon ihanan pienen ihmisen fiilistelyä koko perheenä.

Tutustu tarina kuvaukseen

Fine Art

Fine Art kuvauskokemus on ihana hemmotteluhetki uudelle perheelle. Saapuessanne studiolle otan vauvanne hellään huomaani ja ikuistan hänestä upeat yksittäin kuvat kuvaussuunnitelmaamme pohjautuen samalla kun vanhemmat pääsevät rentoutumaan. Kuvauskokemus sisältää meikin ja kampauksen äidille sekä naisten lainavaatteiden käytön. Voimme ikuistaa teille upeita taideteoksia jotka kertovat noita suuria tunteita ja upeaa hetkeä voimallisesti ja pysäyttävästi. Näet ja koet kuinka upeaa onkaan olla äiti, koko sen vaikuttavuudessa. Kuvaushetken jälkeen valitsemme yhdessä teille ihanat kuvat seinällenne tai upeaan käsinsidottuun albumiin.

Lue lisää Fine Art – kuvauskokemuksesta

Valokuvaaja Jenni Hieta

Kasarmikatu 10

70110 Kuopio

Instagram

@valokuvaajajennihieta

Seuraa

valokuvaaja@jennihieta.fi