Odotusajan kuvaus on ihana, voimaannuttava kokemus äidille. Kuvat jotka silloin näyttävät kuinka upeaa elämän vaihetta elätte tulevat symboloimaan suurta muutosta ja äitiyden matkaa. Itse äitinä löydän niin monta tulokulmaa odotusajan kuvaukseen.

Sen kuinka uskomaton kokemus odotusaika on, kuinka upea on naisen vartalo ja kyky kantaa uutta elämää sisällään. Sitä kuinka voimauttava kuvaus voi olla välillä niin raskaankin odotuksen keskellä. Jos koet, että juuri nyt et ole kuvauksellinen, silloin tarvitset kuvausta kaikkein eniten. Se kun voit palata näihin kuviin myöhemmin ja nähdä itsesi muiden silmin – upeana, voimakkaana, herkkänä, voi muuttaa mielikuvasi raskaudestasi pysyvästi. Odotusajan kuvaus voi olla vain sinulle, se voi juhlistaa naiseutta ja upeaa kasvua äidiksi.

Odotusajan kuvaus voi olla kuvaus rakkaudesta. Teistä kahdesta pariskuntana, teidän jo olemassa olevasta perheestä. Kuvat voivat kertoa lapselle kuinka paljon häntä rakastettiinkaan jo ennen kuin hän oli täällä. Se voi olla aika matka teidän parisuhteeseenne, teidän perheeseenne ja siihen kuinka te yhdessä kasvoitte vanhemmiksi, isosisaruksiksi.

Odotusajan kuvaus voi olla myös herkkä kuvaus äidin ja vielä syntymättömän vauvan välisestä rakkaudesta, kaikista niistä tunteista joita tuo uskomaton matka saa alkuunsa. Se voi olla kuvaus lempeydestä, toiveista ja haaveista.

Odotusajan kuvaus voi olla milloin vain raskauden aikana, mutta yleisenä suosituksena voidaan pitää raskausviikkoja 28-36. Suosittelen kuvausta erityisesti viikoille 30-34, jolloin vatsa on jo kauniisti pyöristynyt mutta äidin olo on vielä hyvä ja virkeä. Odotusajan kuvauksen voit varata heti ensimmäisen ultran jälkeen, suosittelen varausta kuitenkin viimeistään rakenneultran jälkeen.

Odotusajan kuvaukseen on aina tervetullut koko perhe. Voimme kuvata teitä perheenä isompien lasten kanssa, vanhempia yhdessä sekä kuvia äidistä. Tai kuvaus voi keskittyä pelkästään tulevaan äitiin.

Tarjoan muutamaa erilaista kuvausvaihtoehtoa joista löydätte varmasti sopivan.

 

TARINA

Tarina kuvaus on sinulle joka rakastat tunnelmallisia yksityiskohtia, runollisia kuvia jotka kertovat tarinaanne usealta eri kulmasta. Se sopii sinulle joka rakastat hulmuavia helmoja, liikettä ja haluat että kuvissa näkyy elämä. Tarina kuvaus on erityisesti suunniteltu perheille, mutta mikään ei estä sinua tulemasta kuvaukseen yksin. Kuvauksen pääpaino on teidän ainutlaatuisen rakkautenne ikuistaminen ja elämän vaiheenne tunnelman ikuistaminen tarinallisiin kuviin.

Tutustu Tarina – kuvaukseen

Fine Art

Fine Art – kuvaus on kokemus joka jokaisen odottavan äidin tulisi kokea. Kaiken sen keskellä keskitymme hetken sinuun – miltä sinusta tuntuu, mitä sinä koet ja mitä sinä tarvitset. Pakahduttavan kauniita kuvia jotka kietovat yhteen kuvaan kaiken mitä on juuri nyt ja kaiken mitä toivot vielä tulevan. Kuvaus voi olla voimauttava kuvaelma naiseudesta ja elämän suurimmasta ihmeestä tai ikuistaa teidän perheenne rakkaustarinan pysäyttävästi elämänne taideteoksiksi. Se voi olla tyyliltään naisellinen ja romanttinen, paljas ja koskettava, tai voimakas ja väkevä.

Tutustu Fine Art – kuvauskokemukseen

 

Kuvauspäivä

Kuvauspäivän kuvaus on sinulle joka ihastut ajatukseen avonaisista farkuista ja paljaasta vatsasta, oversize neulepaidasta ja paljaista varpaista tai hulmuavasta mekosta ja kukkaseppeleestä. Kuvauspäivä on sinulle, jos haluat saada kauniita ja tunnelmallisia kuvia odotusajastasi mutta Tarina – kuvaushetki ja Fine Art – kuvauskokemus tuntuvat liian suurilta kokonaisuuksilta. Kuvauspäivä asettuu juuri näiden kahden väliin tarjoten pienemmän ja vaivattoman tavan ikuistaa tämä upea elämän vaihe.

Tutustu kuvauspäiviin

 

Miljöö

Jos sydämmesi laulaa miljöö-kuvauksille kauniissa luonnossa, voit valita Tarina kuvauksen miljöössä tai varata paikkasi kesän kuvauspäiviin.

Valokuvaaja Jenni Hieta

Kasarmikatu 10

70110 Kuopio

Instagram

@valokuvaajajennihieta

Seuraa

valokuvaaja@jennihieta.fi