Hups!

Odotusajan kuvaus

- Sinulle. Teille. Hänelle. -

Ainutlaatuiset muistot

Kauniit muistot yhteisen tarinanne ensimmäisistä hetkistä.

Kuvat muistuttavat sinua siitä millaista oli tutustua häneen jo ennen kuin olit häntä koskaan vielä tavannutkaan. Ne muistuttavat teitä siitä, miten kovin odotitte uutta perheenjäsentänne saapuvaksi. Ja ne ovat joku päivä hänen kalliimpia aarteitaan.

Kanssani voitte ikuistaa odotusajan ainutlaatuiset hetket toiveidenne mukaan. Voimme kuvata ajattoman kauniit kuvat studiossa tai miljöössä. Voit valita fine art - kuvauksen tai rennomman lifestyle-tyylisen kuvauksen. Kuvaukseen voi osallistua odottava äiti, puoliso tai koko perhe.

Kuvaushetket

info-image

Odotusajan kuvaus

Kiireetön kuvaushetki studiossa tai miljöössä.

Voimme räätälöidä kuvauksen toiveidenne mukaisesti. Koko perhe on tervetullut kuvauksiin tai voimme keskittyä vain odottavaan äitiin.

Voit valita kuvauksen kaikki kuvat-pakettina, jolloin saatte kaikki ihanimmat kuvat kuvauksestanne korkearesoluutioisina kuvatiedostoina muistitikulla. Mukana saatte myös koosteen kuvauksesta 10x15cm valokuvina. Voitte valita myös kuvaushetken, jolloin pääsette valitsemaan ihanimmat kuvatiedostot ja valokuvat esikatselugalleriastanne erillisen hinnaston mukaisesti muutama viikko kuvauksen jälkeen. Olette tervetulleita myös kuvien katseluhetkeen studiolle, jolloin voin auttaa teitä valitsemaan sopivimmat kuvatuotteet.

Kuvaukseen sisältyy kuvauksen suunnittelu toiveidenne mukaan sähköpostilla, puhelimitse tai studiolla. Studion rekvisiitta on käytettävissä kuvauksissa. Studiolta löytyy paljon kankaita joista voimme myös sitoa asuja, sekä mm. kukkia, katos ja kiikku. Kuvaukseen varataan aikaa toiveistanne riippuen 1-1,5 tuntia.

Kuvaushetken hinta

160e

Kaikki kuvat pakettina

450e
info-image

Odotusaika Mini


Vain vastasyntyneen kuvauksen varaajille.

Varatessasi vastasyntyneen kuvauksen voit valita myös lyhyemmän Odotusaika Mini-kuvauksen.

Minikuvaus on noin puolen tunnin kuvaushetki studiossa.

Parin viikon kuluttua kuvauksesta pääset valitsemaan haluamasi kuvat tiedostoina, valokuvina tai tauluina noin 10 kuvan esikatselugalleriastanne erillisen hinnaston mukaisesti.

Kuvaushetki sisältää kuvauksen suunnittelun sähköpostitse tai puhelimessa, yhden kuvausaiheen (äiti/pariskunta/perhe valintanne mukaan) yhdellä taustalla. Kuvauksessa voimme käyttää studiolta löytyviä rekvisiittoja, kuten kukkia, kankaita tai vaikkapa kiikkua.

Kuvaushetki ei sisällä kuvatuotteita.

Kuvaushetken hinta

60,-

Kuvauksen varaus

Paras aika odotusajan kuvaukselle on raskausviikoilla 30-35. Poikkeustapauksissa, kuten kaksosraskaudessa, vaikeassa raskaudessa tai jos vatsa muuten on poikkeuksellisen iso voimme kuvata myös aiemmin.

Kuvaus kannattaa varata ajoissa. Tarkan kuvausajan pääset varamaan noin kaksi-kolme kuukautta ennen kuvausta. Pidemmän ajan päähän voit ilmoittautua kuvauslistalle, jolloin pääset varamaan sopivimman kuvausajan ennen muita. Kuvauslistalle ilmoittautuminen kannattaa, sillä kuvausaikoja on aina vain rajoitettu määrä kuukaudessa. Etenkin jos toivot kuvausta viikonlopulle tai ilta-aikaan, kannattaa siitä mainita jo kuvauksen varauksen yhteydessä. Jos kuvaus olisi ajankohtainen jo hyvin pian (kolmen viikon sisään) laitathan myös tästä aina tiedon kuvauksen varauksen yhteydessä.

Helpoiten varaat kuvauksen alta löytyvällä lomakkeella. Lomakkeen lähetyksen jälkeen saat sähköpostiisi infon jonne pääset kertomaan minulle lisää toivestanne ja teistä. Täytettyäsi tietosi pääset varamaan ajan kuvaukselle. Jos kuvaukseesi on vielä aikaa, saat linkin kalenteriin heti kun se aukeaa varauksille. Varattuasi sopivan ajan kuvaukselle saat sähköpostiisi kuvaussopimuksen, josta löydät kaiken tiedon kuvien toimituksesta, kuvausajan siirrosta ym. ja pääset täyttämään laskutustietosi. Lähempänä kuvaustasi saat sähköpostiisi vielä valmistautumisohjeet kuvaukseen sekä pääset valitsemaan haluamasi taustat ja rekvisiitat kuvaukseen. Jos haluat käydä näitä läpi kanssani, voimme sopia aikaa puhelinpalaverille.

Kuvaus maksetaan laskulla, jonka saatte sähköpostiinne kuvauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Kuvauksen jälkeen, noin 2-3 viikon kuluttua kuvauksesta, pääsette valitsemaan haluamanne kuvat sähköisestä esikatselugalleriasta erillisen hinnaston mukaisesti valokuvina, tiedostoina tai tauluina. Tehtyänne kuvatilauksen, saatte siitä laskun sähköpostiinne. Valmiiden kuvien käsittelyaika on enintään kolme viikkoa. Gallerian toimituksen yhteydessä saatte ohjeet kuvatilauksen tekemiseen.

Olen halunnut tehdä kuvauksen varauksesta ja suunnittelusta helppoa ja vaivatonta. Voit olla kuvauksesi suunnittelussa mukana niin paljon kuin haluat, voit valita haluamasi rekvisiitat ja taustat tai voit antaa minulle suuntaviivat joiden mukaan suunnittelen kuvauksenne. Pyrin pitämään sinut ajantasalla aina siitä mitä seuraavaksi tapahtuu, mutta jos sinulla on herää kysymyksiä tai olet epävarma jostain, vastaan aina mielelläni mieltänne askarruttaviin asioihin.

 

Varaa kuvaus