Hups!

Odotusajan kuvaus

- Sinulle. Teille. Hänelle. -

Ainutlaatuiset muistot

Kauniit muistot yhteisen tarinanne ensimmäisistä hetkistä.

Kuvat muistuttavat sinua siitä millaista oli tutustua häneen jo ennen kuin olit häntä koskaan vielä tavannutkaan. Ne muistuttavat teitä siitä, miten kovin odotitte uutta perheenjäsentänne saapuvaksi. Ja ne ovat joku päivä hänen kalliimpia aarteitaan.

Kanssani voitte ikuistaa odotusajan ainutlaatuiset hetket toiveidenne mukaan. Voimme kuvata ajattoman kauniit kuvat studiossa tai miljöössä tai voit valita lifestyle kuvauksen kotonanne. Kuvaukseen voi osallistua odottava äiti, puoliso tai koko perhe.

Kuvaushetket

info-image

Odotusaika Mini


Vain vastasyntyneen kuvauksen varaajille.

Varatessasi vastasyntyneen kuvauksen voit valita myös lyhyemmän Odotusaika Mini-kuvauksen.

Minikuvaus on noin puolen tunnin kuvaushetki studiossa.

Parin viikon kuluttua kuvauksesta pääset valitsemaan haluamasi kuvat tiedostoina, valokuvina tai tauluina noin 10 kuvan esikatselugalleriastanne erillisen hinnaston mukaisesti.

Kuvaushetki sisältää kuvauksen suunnittelun sähköpostitse tai puhelimessa, yhden kuvausaiheen (äiti/pariskunta/perhe valintanne mukaan) yhdellä taustalla. Kuvauksessa voimme käyttää studiolta löytyviä rekvisiittoja, kuten kukkia, kankaita tai vaikkapa kiikkua.

Kuvaushetki ei sisällä kuvatuotteita.

Kuvaushetken hinta

60,-
info-image

Odotusajan kuvaus

Kiireetön kuvaushetki studiossa tai miljöössä.

Voimme räätälöidä kuvauksen toiveidenne mukaisesti. Koko perhe on tervetullut kuvauksiin tai voimme keskittyä vain odottavaan äitiin.

Voit valita kuvauksen kaikki kuvat-pakettina, jolloin saatte kaikki ihanimmat kuvat kuvauksestanne korkearesoluutioisina kuvatiedostoina muistitikulla. Mukana saatte myös koosteen kuvauksesta 10x15cm valokuvina. Voitte valita myös kuvaushetken, jolloin pääsette valitsemaan ihanimmat kuvatiedostot ja valokuvat esikatselugalleriastanne erillisen hinnaston mukaisesti muutama viikko kuvauksen jälkeen. Olette tervetulleita myös kuvien katseluhetkeen studiolle, jolloin voin auttaa teitä valitsemaan sopivimmat kuvatuotteet.

Kuvaukseen sisältyy kuvauksen suunnittelu toiveidenne mukaan sähköpostilla, puhelimitse tai studiolla. Studion rekvisiitta on käytettävissä kuvauksissa. Studiolta löytyy paljon kankaita joista voimme myös sitoa asuja, sekä mm. kukkia, katos ja kiikku.

Kuvaushetken hinta

160e

Kaikki kuvat pakettina

450e
info-image

Lifestyle odotusaika

Lifestyle kuvaus on pieni kurkistus teidän arkeenne. Voimme kuvata kotonanne tai teille tärkeässä miljöössä. Kuvauksesta saatte kaikki ihanimmat kuvat korkearesoluutioisina kuvatiedostoina muistitikulla, sekä 10x15cm valokuvakoosteen kohokohdista. Muistitikultanne löydätte toiveidenne mukaan tunnelmallisia ja rentoja kuvia teistä perheenä sekä odottavasta äidistä tulevan perheenjäsenenne kanssa, sekä paljon ihania yksityiskohtia. Lifestyle kuvaus sopii sinulle, joka haluat rentoja, dokumentaaris-tyylisiä kuvia muistoksi aidossa ympäristössä.

Kuvauksen hinta

450e

Kuvauksen varaus

Paras aika odotusajan kuvaukselle on raskausviikoilla 30-35. Poikkeustapauksissa, kuten kaksosraskaudessa, vaikeassa raskaudessa tai jos vatsa muuten on poikkeuksellisen iso voimme kuvata myös aiemmin.

Kuvaus kannattaa varata ajoissa. Tarkan kuvausajan pääset varamaan noin kaksi kuukautta ennen kuvausta. Pidemmän ajan päähän voit ilmoittautua kuvauslistalle, jolloin pääset varamaan sopivimman kuvausajan ennen muita. Kuvauslistalle ilmoittautuminen kannattaa, sillä kuvausaikoja on aina vain rajoitettu määrä kuukaudessa. Jos kuvaus olisi ajankohtainen jo hyvin pian (kolmen viikon sisään) laitathan tästä aina tiedon kuvauksen varauksen yhteydessä.

Helpoiten varaat kuvauksen alta löytyvällä lomakkeella. Saat paluuviestinä kuvaussopimuksen jolla vahvistat kuvauksen varauksen, sekä kuvauksenne infon jonne pääset täyttämään lisätietoja kuvauksestanne. Lopuksi voimme katsoa aikaa kuvauksen suunnitelulle puhelimessa tai studiolla. Jos kuvaus alkaa olla jo ajankohtainen pääset varaamaan sopivan kuvausajan nettikalenteristani. Jos taas kuvaukseen on yli kaksi kuukautta aikaa, saat sähköpostiisi nettiajanvarauslinkin kun kuvaukset ovat varattavissa.