Image Alt

Lapset, perheet ja vauvat

Elämäsi rakkaustarina
Yksivuotiskuvaus | Vauvakuvaus | Odotuskuvaus | Lapsikuvaus | Perhekuvaus | Pariskuntakuvaus

 

Tarina rakkaudesta, onnesta ja ilosta. Tarina harmituksesta, lohdutuksesta ja kurtistuneista kulmista. Tarina pienen käden kietoutumisesta isompaan, silitetyistä hiuksista ja pyyhityistä kyyneleistä. Tarina elämästä. Teidän elämänne suurin rakkaustarina.

Mitä sinulle on rakkaus ja minkä tarinan haluat ikuistaa, sen päätät sinä. Minun tehtäväni on nähdä, tuntea ja kohdata, ohjata lempeästi ja mahdollistaa. Tervetuloa studiolleni Kuopioon Valkeisenlammen viereen, jonne olen rakentanut meille paikan jossa voitte uppoutua perheeseenne ja elää hetkiä jotka ikuistan vuosien ammattitaidolla ihanaksi kuviksi.

Alempaa tältä sivuilta löydät kuvia joista voit katsoa mitä kaikkea kuvaus voi olla. Luonnonsävyjä, ripaus kukkia ja romantiikkaa, pehmeitä tekstuureita. Monikäyttöisiä rekvisiittoja erilaisiin kuvauksiin. Instagramista ja Facebookista löydät aina uusimmat kuvat. Kuvauksen miljöö on suunniteltu teille valmiiksi ja kuvauksissa voimme käyttää niitä paikkoja joita tahdotte – sänkyä, kiikkua tai tilaa jonne voimme valita juuri teille sopivat rekvisiitat tai kuvata vain perhettänne ilman mitään muuta.

 

V A R A A   K U V A U S

Tutustu hinnastoon
Tags:

Valokuvaaja Jenni Hieta

Kasarmikatu 10

70110 Kuopio

Instagram

@valokuvaajajennihieta

Seuraa

valokuvaaja@jennihieta.fi