Hups!

- Ihanasti erilainen -

Perhe- ja sisaruskuvaus

Perhekuvaus on ihana tapa ikuistaa teidän kokoonpanonne juuri sellaisena kuin se nyt on. Teen perhekuvauksia rennolla otteella joissa ikuistetaan teidän perheenne keskinäistä vuorovaikutusta ihanan tekemisen lomassa. Ihanimmat kuvat sisältävät yhdessä tekemistä, hassuttelua, naurua, ihmettelyä ja läheisyyttä.

Kesällä miljöössä on aivan mahtava aika viettää ihana hetki perheen kanssa ja ikuistaa tämä kuviksi. Luonnolliset kuvat syntyvät rennosta tekemisestä ja luottamuksesta siihen, etteivät parhaat kuvat tule kameraan hymyilemällä. Toki pyrimme saamaan teistä myös sellaisia kuvia joissa kaikki katsovat kameraan, mutta ihanimpia kuvia ovat yleensä ne joissa te keskitytte toisiinne ja yhteiseen tekemiseen. Voimme kuvata myös studiolla, ja perhekuvauksiin suosittelenkin esimerkiksi ihanaa halimajaa, jonne voitte käpertyä yhdessä touhuamaan. Studiossakin voimme tuoksutella kukkia, lukea kirjaa tai vaikka tanssia ja kutitella. Tulossa myös lifestyle-kuvaushetki jossa voimme ikuistaa perheenne kauniiseen kuviin teille tutussa ympäristössä, kotonanne.

Portfolio

Hinnasto

Perhekuvaukseen voit valita puolen tunnin tai tunnin mittaisen kuvaushetken.

Puolen tunnin mittaisessa kuvaushetkessä ehdimme ottamaan teidän perheestänne ihania kuvia studiossa tai yhdessä paikassa miljöössä. Tunnin kuvauksessa voimme liikkua vapaammin miljöössä sekä ottaa myös sisaruskuvia, äiti/isä-lapsikuvia tai yksittäiskuvia lapsista. Kaikkea ei kannata kuitenkaan yrittää ottaa kerrallaan, sillä varsinkin pienten lasten jaksaminen on rajallinen. Kannattaa miettiä minkälaiset kuvat ovat ne tärkeimmät, ja kaikki muu on sitten plussaa. Yhteen kuvaukseen kannattaa suunnitella enimmillään kolmea kuvausaihetta (esimerkiksi perhekuvat, äiti-lapsikuvat sekä isä-lapsikuvat).

Puolen tunnin kuvaushetki
80,-
Tunnin kuvaushetki
110,-

Kuvaushetket sisältävät kuvausajan, kuvauksen suunnittelun sekä tarvittavat rekvisiitat. Kuvaushetken hintaan ei sisälly kuvia tai kuvatuotteita, vaan voit valita juuri teille sopivimmat kuvatuotteet erillisen hinnaston mukaisesti.

Kuvaushetkien esimerkki kokonaisuudet:

Puolen tunnin kuvaushetki, kolme ihaninta kuvaa korkearesoluutioisina tiedostoina - hinta 160,-

Tunnin kuvaushetki, ihanat kuvat perheestä sekä sisaruskuva kauniina mattapintaisina valokuvina seinälle laitettavaksi - hinta 190,-

Kuvatuotteet valitaan nettigalleriasta tai kuvien valinta hetkessä studiolla kuvauksen jälkeen, ja ne laskutetaan erikseen. Kuvausmaksusta saatte laskun kuvauksen varauksen jälkeen, kun olemme sopineet kuvauksenne yksityiskohdista.

 

Katso kuvatuotteiden hinnasto.
Varaa kuvaus.