Studiolla tapahtuu

Teemakuvaukset

Kesän teemakuvaukset ovat hyvin nopealla, muutaman päivän varoitusajalla järjestettäviä kuvausiltoja miljöössä. Teemakuvausten paikka ja ajankohta ilmoitetaan kun sää näyttää ihanalle ja kalenteriin vapautuu tilaa kun miljöökuvausten varapäivät vapautuvat.

Teemakuvaukset ovat arki-iltaisin klo.17-21.30 välillä jossain ihanassa paikassa joka on kauniina juuri nyt! Haaveissa on kuvausillat ruusujen, koiranputkien ja tupasvillojen keskellä. Ehkä syksyllä päästään kuvaamaan myös auringonkukkien ja viljojen keskellä.

Teemakuvauksista ilmoitetaan mahdollisesti tulossa olevat paikat etukäteen ja kuvausaikataulu kun sää näyttää meitä suosivan, joten kannattaa seurata Facebookkia, Instagramia tai tilata uutiset suoraan sähköpostiisi.

Uutiskirjeen tilaajat ja I H A N  A – klubilaiset pääsevät varaamaan ajat ensimmäisenä.

Teemakuvausten hinta pitää sisällään kuvausajan ja se maksetaan laskulla kuvausajan varauksen yhteydessä. Haluamasi määrän kuvia pääset valitsemaan esikatselugalleriastanne kahden viikon kuluttua kuvauksesta hinnaston mukaisesti.

Teemakuvaukset sopivat niin lapsen ja vauvan yksittäiskuviin, sisaruskuviin, perhekuviin, odotuskuviin kuin muotokuviinkin. Otathan aina huomioon lapsenne luonteen ja iän kuvausaikaa varatessanne.

Jos haluat laajemman kuvaushetken juuri teemakuvaukseen voit aina varata iltaan myös oman kuvaushetken. Katso kuvaushetkien hinnasto.

Palaavana asiakkaana voit myös varata I H A N A – kuvauksen teemakuvauspäivään. Liity siis Ihana-klubiin facebookissa niin saat edun käyttöösi.

HINNASTO

01. 35e – 5 minuutin kuvausaika

noin 10 kuvan esikatselugalleria, vain yksi kuvauskohde (esim. sisarus, perhe tai lapsi)

02. 55e- 10 minuutin kuvausaika

noin 20 kuvan esikatselugalleria, korkeintaa kaksi kuvauskohdetta (esim perhe ja sisaruskuvat tai lapsikuvat ja perhekuvat). Suosittelen yhtä kuvauskohdetta.

03. 75e – 20 minuutin kuvausaika

noin 30 kuvan esikatselugalleria, korkeintaan kolme kuvauskohdetta (esim kahden lapsen yksittäiskuvat ja sisaruskuvat)

Voit varata teemakuvaukseen myös oman koko pitkän kuvausaikasi. Kuvaushetken hinta on 300 euroa / 10 kuvaa tai 500 euroa / koko galleria. Kuvausaika 1,5 tuntia.

Kuvatiedostot

1kpl – 50e

3kpl – 90e

5kpl – 120e

10kpl – 200e

Koko galleria

01. 200e | 02. 250e | 03. 300e

Tilaa uutiskirje

Valokuvaaja Jenni Hieta

Kasarmikatu 10

70110 Kuopio

Instagram

@valokuvaajajennihieta

Seuraa

valokuvaaja@jennihieta.fi