Studiolla tapahtuu

Teemakuvaukset

Huhtikuussa teemakuvaukset palaavat.

Tiedossa on ihanaa romanttista ja hempeää äitienpäivän tienoilla, kevään vihreää toukokuussa sekä ihania miljöökuvauksia kesäkuusta syyskuuhun.

Teemakuvauksista ilmoitetaan ihan pian, joten kannattaa seurata Facebookkia, Instagramia tai tilata uutiset suoraan sähköpostiisi.

Teemakuvaukset ovat tiettynä päivänä studiollani tai ilmoittamassani miljöössä tapahtuvia kuvauksia. Teemakuvausten rekvisiitassa / miljöössä on selkeä teema, ja lainattavissa on myös teemaan sopivia lasten vaatteita.

Teemakuvauksen kesto on 30 minuuttia ja se sisältää 3 esikatselugalleriasta valitsemaasi kuvatiedostoa. Voit aina ostaa myös lisäkuvia. Teemakuvauksen hinta on 200 euroa.

Teemakuvauksen kuvauskohteen voit itse määrittää. Teemakuvaukset sopivat niin lapsen ja vauvan yksittäiskuviin, sisaruskuviin, perhekuviin, odotuskuviin kuin muotokuviinkin. Kuvauksissa keskitymme kuitenkin vain yhteen kuvauskohteeseen, eli esimerkiksi perhekuvien kanssa emme ota lapsen yksittäiskuvia vaan keskitymme perheeseenne.

Jos haluat laajemman kuvaushetken juuri teemakuvaukseen voit aina varata päivään myös oman kuvaushetken. Katso kuvaushetkien hinnasto.

Palaavana asiakkaana voit myös varata I H A N A – kuvauksen teemakuvauspäivään. Liity siis Ihana-klubiin facebookissa niin saat edun käyttöösi.

Tilaa uutiskirje

Valokuvaaja Jenni Hieta

Kasarmikatu 10

70110 Kuopio

Instagram

@valokuvaajajennihieta

Seuraa

valokuvaaja@jennihieta.fi