Image Alt

Vastasyntyneen kuvaus

Palkittua vauvakuvausta

Vastasyntyneen vauvan valokuvaus, eli newborn kuvaus on alle kahden viikon ikäisen vauvan kuvaushetki studiollani. Kuvaushetkessä pääsette rentoumaan kun otan ihanat muistot vauvanne ja teidän perheenne ensimmäisistä hetkistä. Olen erikoistunut vauvojen valokuvaukseen ja kanssani voit luottaa, että käsittelen pientä aarrettanne hellävaraisesti ja ammattitaitoisesti. Studioltani löytyy kauniita rekvisiittoja vauvanne kuvaukseen, ja mukaan tarvitsettekin vain vauvan hoitotarvikkeet. Valikoimastani löytyy paljon erivärisiä kapaloita ja taustoja, koreja sekä vaatteita- ja asusteita vauvalle. Kuvaushetken kesto on toiveistanne riippuen yhdestä tunnista kolmeen tuntiin.

Vastasyntyneen valokuvaus varataan odotusaikana ja tarkka kuvausaika sovitaan vauvan synnyttyä. Paras kuvausaika vastasyntyneen kuvaukseen on 5-12 vuorokauden iässä. Vastasyntyneen kuvauksen tulee kuitenkin lähtökohtaisesti olla vauvan kahden ensimmäisen viikon aikana. Ajan vastasyntyneen kuvaukseen voit varata heti rakenneultran jälkeen. On tärkeää, että varaat paikkasi kuvaukseen ajoissa, ja voimme suunnitella kuvaustanne tarkemmin loppuraskauden aikana.

Aina kuitenkaan vastasyntyneen kuvauksen varaus ei käy mielessä odotusaikana, joskus niiden hetkien arvon ymmärtää vasta kun hän ihan oikeasti saapuu tänne luoksemme. Voit tarkistaa onko kalenterissani vapaana aikoja vastasyntyneille täältä:

Vastasyntyneet – Varaa kuvaus

tutustu hinnastoon

 

Ota yhteyttä

Valokuvaaja Jenni Hieta

Kasarmikatu 10

70110 Kuopio

Instagram

@valokuvaajajennihieta

Seuraa

valokuvaaja@jennihieta.fi