Vastasyntyneen kuvaus

Vastasyntyneen kuvaus

Ensimmäiset hetket

Vastasyntyneen vauvan valokuvaus, eli newborn valokuvaus on alle kahden viikon ikäisen vauvan kuvaushetki studiollani. Kuvaushetkessä pääsette rentoumaan kun otan ihanat muistot vauvanne ja teidän perheenne ensimmäisistä hetkistä.

Olen erikoistunut vauvojen valokuvaukseen, ja kanssani voit luottaa, että käsittelen pientä aarrettanne hellävaraisesti ja ammattitaitoisesti. Studioltani löytyy kauniita rekvisiittoja vauvanne kuvaukseen, ja mukaan tarvitsettekin vain vauvan hoitotarvikkeet. Valikoimastani löytyy paljon erivärisiä kapaloita ja taustoja, koreja sekä vaatteita- ja asusteita vauvalle. Kuvaushetken kesto on toiveistanne riippuen noin 1,5 tunnista kolmeen tuntiin. Suosittelen aina ikuistamaan pienen tulokaan myös perheen kanssa, jolloin voimme ottaa sisarus-ja perhekuvat sekä kuvia vauvasta kummankin vanhemman kanssa. Kuvapaketti 01. on lyhyempi kuvaushetki, jolloin keskitymme vain vauvan kuvaukseen. Katso hinnasto.

Vastasyntyneen valokuvaus varataan odotusaikana, ja tarkka kuvausaika sovitaan vauvan synnyttyä. Paras kuvausaika vastasyntyneen kuvaukseen on 5-11 vuorokauden iässä. Vastasyntyneen kuvauksen tulee kuitenkin olla vauvan kahden ensimmäisen viikon aikana, paitsi jos vauva on syntynyt ennenaikaisesti.

Tarjoan vastasyntyneen kuvauksen varanneille veloituksettoman odotusajan kuvaushetken, jolloin maksatte vain valitsemastanne kuvapaketista. Voimme yhdistää raskausajan kuvaukseen vauvanne kuvauksen suunnittelun. Katso lisää odotusajan kuvauksesta.

Varaa kuvaus

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com