Hups!

Vastasyntyneenkuvaus

- Suuren seikkailun ensimmäiset hetket -

Vastasyntyneen kuvaus

Vastasyntyneen kuvista saatte ihanat muistot aivan ensimmäisistä yhteisistä hetkistänne. Kuviin palatessanne ette vain muista miten kovin pieni hän olikaan, vaan ihan kaiken! Miltä ensimmäiset päivät vauvan kanssa tuntuivat - miltä tuoksui hänen päälakensa, ja miltä hänen pehmoinen ihonsa tuntui. Miten kaikki muuttuikaan kun hän saapui luoksenne.

Ikuistan pienokaisenne koko suloisuudessaan teidän toiveidenne mukaan. Voitte valita lyhyemmän kuvaushetken vain hänelle, tai voimme ikuistaan koko perheenne.

Vastasyntyneen kuvaus varataan odotusaikana lasketunajan perusteella. Kun hän saapuu, katsotaan kuvaukselle sopiva päivä. Paras aika kuvaukselle on vauvan ollessa 5-12 vuorokauden ikäinen. Ehditte rauhassa tutustumaan toisiinne, mutta vauva on vielä ihan pieni ja hentoinen. Voitte tulla kuvaukseen studiolle tai voimme ikuistaa lifestyle-tyylisesti perheenne kotonanne.

Kuvaushetket

info-image

Vastasyntynyt Mini

Vastasyntyneen Mini-kuvaus on noin tunnin mittainen kuvaushetki studiossa. Minikuvauksessa kuvaamme vauvaanne yhdessä valitsemassanne korissa tai laatikossa. Kuvaushetken aika on kuvaukseen kokonaisuutena varattu aika, sisältäen syötöt ja muut valmistelut. Vastasyntyneen Mini:ssä vauvan tulee olla alle 14 vuorokauden ikäinen.

Parin viikon kuluttua kuvauksesta pääset valitsemaan haluamasi kuvat tiedostoina, valokuvina tai tauluina noin 10 kuvan esikatselugalleriastanne erillisen hinnaston mukaisesti.

Kuvaushetki sisältää kuvauksen suunnittelun sähköpostitse tai puhelimessa. Kuvauksessa käytämme studiolta löytyviä rekvisiittoja toiveidenne mukaan, kuten kapaloita, kukkia, koreja ja asusteita.

Kuvaushetki ei sisällä kuvatuotteita.

Kuvaushetken hinta

110,-
info-image

Ihastuttava vastasyntyneen kuvaus

Noin kahden tunnin kuvaushetki studiossa. Kuvauksessa voimme keskittyä vauvaan, ja kuvata häntä vauvan pedillä erilaisissa kapaloissa ja erilaisissa asennoissa, selällään, kyljellään ja mahallaan. Kuvauksessa voimme käyttää studiolta löytyviä asusteita, asuja, kukkia ja kapaloita. Ihastuttavassa kuvauksessa keskitymme ikuistamaan vauvan kaikki suloiset yksityiskohdat rauhassa vauvan petiä rekvisiittana käyttäen. Kuvauksessa ei käytetä muita rekvisiittoja (kuten koreja). Ihastuttavassa kuvauksessa voimme kuvata vauvaa myös korissa sekä perheensä kanssa. Tällöin emme käytä kuvauksessa ollenkaan vauvan petiä, vaan ikuistamme hänet kauniissa korissa tai laatikossa sekä perheenjäsentensä kanssa.

Kuvaushetken aika on kuvaukseen kokonaisuutena varattu aika, sisältäen syötöt ja muut valmistelut. Ihastuttavassa vastasyntyneen kuvauksessa vauvan tulee olla alle 14 vuorokauden ikäinen.

Parin viikon kuluttua kuvauksesta pääset valitsemaan haluamasi kuvat tiedostoina, valokuvina tai tauluina noin 20 kuvan esikatselugalleriastanne erillisen hinnaston mukaisesti. Kuvaushetki sisältää kuvauksen suunnittelun sähköpostitse, puhelimessa tai studiolla. Kuvaushetki ei sisällä kuvatuotteita.

Ihastuttavassa vastasyntyneen kuvauksessa voit valita:

  • Vauvan kuvaus vauvan pedillä

TAI

  • Vauvan kuvaus korissa sekä perheensä kanssa

 

Kuvaushetken hinta

180e

Kaikki kuvat pakettina

450e
info-image

Ainutlaatuinen vastasyntyneen kuvaus

Ainutlaatuinen vastasyntyneen kuvaus on kiireetön kuvaushetki studiossa. Vauvasta riippuen kuvaukseen kuluu yleisimmin aikaa 2,5-3,5 tuntiin. Voimme räätälöidä kuvauksen toiveidenne mukaisesti - voimme kuvata vauvaa vauvan pedillä kapaloituna sekä käyttää rekvisiittoina koreja ja laatikoita. Voimme myös ikuistaa hänet perheensä kanssa. Kuvauksessa voimme käyttää studiolta löytyviä asusteita, asuja, kukkia ja kapaloita.

Vauvan suositeltu kuvausikä on 5-12 vuorokautta. Ainutlaatuinen vastasyntyneen kuvaus on kuitenkin mahdollista myös vanhempien vauvojen kanssa (max. 8vk). Vanhemman vauvan kuvaus ei kuitenkaan ole täysin sama asia kuin ihan vastasyntyneen - vauva on hereillä paljon enemmän eikä hän usein ole enää halukas vastasyntyneelle tuttuun ja turvalliseen kippura-asentoon. Jos kuitenkin vauvan kuvaus ei onnistu pian syntymän jälkeen tai kuvaus on päässyt unohtumaan kaikessa alun hässäkässä on meidän tietenkin mahdollista ikuistaa hänenkin ensimmäiset hetkensä ihaniin kuviin.

Parin viikon kuluttua kuvauksesta pääset valitsemaan haluamasi kuvat tiedostoina, valokuvina tai tauluina noin 30 kuvan esikatselugalleriastanne erillisen hinnaston mukaisesti. Kuvaushetki sisältää kuvauksen suunnittelun sähköpostitse, puhelimessa tai studiolla. Kuvaushetki ei sisällä kuvatuotteita.

 

Kuvaushetken hinta

220e

Kaikki kuvat pakettina

520

info-image

Lifestyle vastasyntynyt

Lifestyle-kuvauksen kesto on 1,5-2 tuntia. Kuvaus tapahtuu kotonanne. Lifestyle-kuvauksessa keskitymme enemmän teihin perheenä. Kuvaamme vastasyntyneestä yksittäiskuvia sylissänne sekä voimme kuvata vauvaa myös pedillänne tai vauvan omassa sängyssä. Lifestyle-kuvauksessa vauvaa ei kapaloida tai asetella samaan tyyliin kuin studiokuvauksessa, vaan kuvaus on rennompi ja luonnollisempi. Vauva voi olla myös hereillä kuvauksessa.

Lifestyle kuvaukseen sisältyy kaikki kuvat (n.40kpl) korkearesoluutioisina kuvatiedostoina nettigallerian kautta ladattuina.

Kuvauksen hinta

450e

Kuvauksen varaus

Paras aika vastasyntyneen kuvaukseen on vauvan ollessa 5-12 vuorokauden ikäinen. Kuvaus varataan hyvissä ajoin odotusaikana. Vauvan synnyttyä katsomme kuvaukselle tarkkaa kuvausaikaa. Aina ei kuvaus kuitenkaan onnistu ihan vastasyntyneenä. Vauvaa on mahdollista kuvata myös isompana, 8 viikon ikään saakka. Isomman vauvan kuvaus on kuitenkin jo paljon haastavampaa, sillä vauva viihtyy pidempiä aikoja hereillä, on herkempi kosketukselle ja usein vaivana on vielä masuvaivoja.

Helpoiten varaat kuvauksen alta löytyvällä lomakkeella. Saat paluuviestinä kuvaussopimuksen jolla vahvistat kuvauksen varauksen, sekä kuvauksenne infon jonne pääset täyttämään lisätietoja kuvauksestanne. Lopuksi voimme katsoa aikaa kuvauksen suunnitelulle puhelimessa tai studiolla.

Huom. Vastasyntyneen kuvauksissa ehtona on kuvien julkaisulupa. Kuvien käytön eväämiselle tulee olla poikkeuksellisen painava syy, ei siis esimerkiksi se, että ette halua julkaista lapsenne kuvia somessa. Koen, että vastasyntyneet on vaikea yhdistää lapseen hänen kasvaessaan. Jakamiani kuvia ei koskaan tägätä teihin ilman toivettanne, jolloin vauvan tunnistavat kuvista vain minua seuraavat läheisenne. Teidän ei kuitenkaan tarvitse antaa julkaisulupaa kuviin, joissa näkyy teidän tai vanhempien lapsienne kasvot.