Jokainen kasvunvaihe on ainutlaatuinen, ja jokainen hetki on ikuistamisen arvoinen. Luokseni voit tulla vauvakuvaukseen ihan milloin vain, milloin vain teistä tuntuu siltä, että juuri nyt on oikea aikaa ikuistaa tämä ihan elämän vaihe. Vauvat kasvat hirveän nopeasti, ja vauvakuvaus eroaakin paljon eri ikävaiheissa.

Vastasyntynyt

Tuo pieni tuhiseva ihme. Vastasyntyneen kuvaus on alle kuukauden ikäisen vauvan kuvaus, jossa ikuistamme tuon ihmeellisen pienen ihmisen jokaisen yksityiskohdan. Nämä kuvat tulevat merkitsemään teille niin paljon. Ne kertovat tarinaa odotuksesta ja sen täyttymisestä, siitä hetkestä kun kaikki muuttui. Ne kuvastavat täydellisyyttä ja elämää, kasvua ja muutosta, toiveita ja unelmia.

Lue lisää Newborn kuvauksesta

Yhden kuukauden ikäinen vauva

Yhden kuukauden ikäinen vauva on vielä kovin pieni, mutta jo enemmän kontaktissa maailmaan. Hän on enemmän hereillä, seuraa ja saattaa jopa jo hymyillä. Voimme vielä ikuistaa tuon pienuuden. Yhden kuukauden ikäisen vauvan voimme kuvata vielä vastasyntyneen kuvauksen tyyliin, tosin vauva on paljon enemmän jo hereillä ja siksi suosittelen erityisesti perhepainoitteista kuvausta, jossa kuvaamme koko perhettänne sekä ihania kuvia täydellisenä nukkuvasta vauvasta. Myös Tarina kuvaus ja Fine art kuvaushetki sopivat täydellisesti kuukauden ikäiselle vauvalle!

Nerborn kuvaus | Tarina | Muotokuvaus

 

Kolmen kuukauden ikäinen vauva

Ihana pieni, mutta ei enää vastasyntynyt! Pulleat posket ja ihanat jalkamakkarat. Kolmen kuukauden ikäistä vauvaa voimme ikuistaa kuvauksessa monella tavalla – hän naureskelee ja ottaa kontaktia, seuraa katsellaan ja antaa mitä valloittavimpia ilmeitä. Hän viihtyy hyvin selällään mutta jaksaa jo hetken kannatella päätään mahallaan. Hän saattaa jopa nukahtaa pidemmässä kuvaushetkessä. Kolmen kuukauden ikäiselle vauvalle sopii täydellisesti Tarina kuvaushetki sekä muotokuvaus.

Tarina | Muotokuvaus

 

Puolivuotias

Puolivuotias on mitä valloittavin pieni persoona! Hän naureskelee ja rakastaa ihmisiä, viihtyy erityisesti mahallaan ja vanhempien sylissä mutta malttaa vielä hetken viihdytettynä makoilla selällään. Hän istuu usein jo tuettuna korissa. Täydellinen aika Tarina kuvaukselle ja muotokuvaukselle, mutta myös kuvauspäiviin osallistuminen onnistuu puolivuotiaan kanssa.

Kuvauspäivät | Tarina | Muotokuvaus

 

Yhdeksän kuukautinen

Aliarvostettu ikä kuvata vauvaa, johtuen perinteestämme kuvata vauva yhden vuoden ikäisenä. Yhdeksän kuukauden ikäinen vauva on kuitenkin täydellisessä iässä kuvaukseen! Kuvaukset sujuvat usein helposti ja hauskasti tämän valloittavan ison pienen vauvan kanssa. Hän istuu, makoilee ja naureskelee, rakastaa ihmisiä ja hymyjä. Hän saattaa kontata tai ryömiä, mutta halu tutkia maailmaa ei ole vielä niin suuri kuin seikkailevalla yksivuotiaalle. Kuvauspäivät sopivat erityisen hyvin yhdeksän kuukauden ikäisen vauvan kanssa, mutta myös Tarina kuvaus ja muotokuvaus ovat ihania yhdeksän kuukauden ikäisen hurmurin kanssa!

Kuvauspäivät | Tarina | Muotokuvaus

 

Varatessasi aikaa vauvakuvaukselle otathan huomioon aina myös vauvan päivärytmin. Kolmen kuukauden ikäiselllä vauvalla rytmi alkaa pikkuhiljaa muotoutua ja päiväunet alkavat olla jo hieman ennakoitavissa. Jos vauvan rytmi muuttuu kuvauksen lähestyessä niin, että kuvausaika osuisi juuri päiväunille, voimme aina tarkastella kuvausajan aloitusajankohtaa.

Valokuvaaja Jenni Hieta

Kasarmikatu 10

70110 Kuopio

Instagram

@valokuvaajajennihieta

Seuraa

valokuvaaja@jennihieta.fi