Hups!

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Valokuvaaja Jenni Hieta
Itkonniemenkatu 25, 70500 Kuopio
valokuvaaja@jennihieta.fi
040 175 0848
Kuvauksen varaus

Sivun alareunasta löydät kalenterin, josta näet vapaat kuvausajat. Voit varata aikasi kuvaukseen helposti valitsemalla sopivimman ajan kalenterista. Huomiothan ettei kalenterista voi varata vastasyntyneen kuvauksia tai hääkuvauksia.

Voit varata kuvausajan myös pidemmälle ilmoittautumalla kyseisen kuukauden kuvauslistalle. Näin varmistat kuvasajan toivomaasi ajankohtaan ja pääset myös valitsemaan sopivimman kuvausajan ennen muita. Pääset vaikuttamaan enemmän kuvausaikaasi ja voimme optimoida sen esimerkiksi lapsen päivärytmin mukaan. Tarkempaa kuvausaikaa katsotaan ennen kuin kalenteri avautuu vapaaseen varaukseen. Tämä on myös super helppoa - voit ilmoittautua listalle ja olen sinuun yhteydessä kuvauksen lähestyessä. Näin eivät kuvaukset enää unohdu tai jää viime tinkaan. Voit ilmoittautua listalle myös vastasyntyneen ja odotusajankuvauksissa. Vastasyntyneen kuvauksissa valitse lasketunajan mukainen kuukausi. Odotusajan kuvauksissa valitse kuukausi jolloin raskausviikot ovat 30-35 välillä.

Voit ilmoittautua kuvauslistalle alta löytyvällä lomakkeella tai ota yhteyttä-lomakkeen kautta.

Ilmoittaudu kuvauslistalle

Ota yhteyttä

Vapaat kuvausajat

Kalenterista löydät seuraavien kuukausien vapaat kuvausajat.

Valitse sopiva aika ja varaa kuvaus helposti kalenterin kautta. Jos et löydä teille sopivaa aikaa, tai haluat varata vastasyntyneen kuvauksen tai hääkuvauksen laitathan minulle viestiä valokuvaaja@jennihieta.fi tai yllä olevalla ota yhteyttä - lomakkeella.