Ihana yksivuotias! Vanhemman olo on epätodellinen – joko se vauva vuosi ihan oikeasti loppuu. Ei ole väliä onko vuosi ollut helppo, vaikea vai jotain siltä väliltä, yksivuotispäivä on suuri päivä vanhemmille. Mieleen tulvahtaa niin paljon muistoja. Muistoja siitä hetkestä kun hän saapui, kun perheenne muuttui ja kasvoi. Yksivuotiskuvauksessa on kyse pienen ihmisen kasvusta ja hänen ainutlaatuisesta persoonastaan, mutta siinä on myös kyse vanhempien kasvusta. Muutoksesta, rakkaudesta, luopumisesta ja haaveista, tulevaisuudesta ja menneestä.

Yksivuotiskuvauksen kanssa voit ennakoida ja olla ajoissa. Voit varata ajan yksivuotiskuvaukselle milloin vain, suosittelen kuvauksen varausta kuitenkin viimeistään kolme kuukautta ennen haluttua kuvauspäivää. Ennakoimalla voit saada kuvauksen myös juuri yksivuotispäivälle – mikä ihana tapa juhlistaa tätä ihanaa hetkeä! Varatessasi yksivuotiskuvausta kannattaa myös ennakoida yksivuotiaan päivärytmiä. Yleisimmin he nukkuvat vielä 2 päiväunet päivässä, jotka ajoittuvat keskipäivään ja iltapäivään. Jotkut ottavat vielä aamupäivällä pienet torkut ja osa on jo siirtynyt yksiin päiväuniin. Yleisimmin hyviä kuvausaikoja ovat aamut ja alkuiltapäivät. Suosituimmat kellon ajat yksivuotiskuvaukselle ovat 9-11 ja 14-16. Jos vauvasi rytmi muuttuu kuvausajan lähestyessä voimme mahdollisuuksien mukaan tarkentaa kuvausaikaa, jotta pieni varmasti jaksaisi olla oma ihana itsensä kuvauksessa.

MILJÖÖ

Yksivuotiskuvaus miljöössä onnistuu perhepainoitteisena kuvauksena loistavasti! Huomaathan kuitenkin, että miljöökuvaukset ovat kesällä myöhään iltaisin (klo.18-22 välillä). Pienen kanssa on usein kuitenkin helppo fiksata rytmiä päiväunilla ja ylimääräisillä torkuilla. Kukapa ei rakastaisi retkeä kesäyössä maailman ihanimpien ihmisten kanssa, joten en olisi kovin huolissani pienen jaksamisesta kuvauksessa. Kuvaushetket ovat aina lapsentahtisia, joten kaikki tunteet myös kuvauksessa ovat sallittuja. Ja mistäpä saisikaan ihanamman kuvan kuin pienistä käsistä jotka ripustautuvat vanhemman kaulaan. Suosittelen miljööseen teille Tarina kuvausta, jolloin voimme ikuistaa tämän hetken yhdessä koko perheenne kanssa.

TARINA

Tarina kuvaus on myös ihana, perhepainoitteinen kuvaushetki studiossa. Rento, herkkä kuvaus ikuistaa teidän perheenne välisen rakkauden, pienet hipaisut, hymyt ja katseet. Kuvaamme ihanassa elämän makuisessa kaaoksessa kuvia kaikista teistä, yhdessä ja erikseen, juuri sellaisena kuin te olette. Vanhempien välinen rakkaus, pienen ihmisen ilo.

Tutustu Tarina kuvaukseen

 

KUVAUSPÄIVÄT

Kuvauspäivät on suunniteltu juuri yksivuotiaat mielessä. Ne ovat täydellisiä kuvauksia kun toivotte kuvia erityisesti pienestä päivänsankarista itsekseen tai haluatte lisäksi myös muutaman potretti tyylisen perhekuvan. Ihana kuvauspäivän kuvaushetki on juuri sopivan mittainen yksivuotiaalle, jossa ehdimme ikuistamaan lapsentahtisesti kaikki hänen ihanat piirteensä ja koko hänen valloittavan persoonansa.

Tutustu kuvauspäiviin

 

Valokuvaaja Jenni Hieta

Kasarmikatu 10

70110 Kuopio

Instagram

@valokuvaajajennihieta

Seuraa

valokuvaaja@jennihieta.fi