Yksivuotiskuvaus studiossa

Yksivuotiskuvaus

Lapsentahtinen kuvaushetki

Vauvavuosi päättyy. Miten hänestä onkaan tullut niin iso? Pienen pienestä vauvasta on vuoden aikana kasvanut maailmaa innokkaasti tutkiva pieni seikkailija. Lapsen ensimmäinen syntymäpäivä on suuri hetki pienen elämässä. Se on myös valtavan tunteikasta aika vanhemmille – vuosi sitten hän syntyi ja mullisti maailmamme. Yksivuotiskuvaus on perinteikäs kuvaushetki, mutta siihen liittyy niin valtavan paljon muutakin.

Yksivuotiskuvaukseni on lapsentahtinen kuvaushetki studiossa tai miljöössä. Kuvauksissa käytämme lasta kiinnostavaa ja innostavaa rekvisiittaa. Kuvashetket perustuvat vuorovaikutukseen lapsen kanssa ja hänen ikävaiheensa ymmärrykseen. Gallerianne on täynnä aitoja ihania ilmeitä, kauniita harmonisia kuvia ja suloisia pieniä yksityiskohtia. Kuvauksissa lapsi saa olla oma itsensä, ja olipa teillä sitten pieni hurjapää tai rauhallisempi, hitaammin lämpenevä pikkutyyppi, saamme hänestä varmasti ihanat, teidän näköisenne kuvat.

Yksivuotiskuvauksessa voimme ottaa samalla myös sisarus- tai perhekuvat, mutta keskitymme aina ensisijaisesti lapseen. Kuvauspaketissa 01. keskitymme ainoastaan lapsen kuvaukseen. Tutustu myös hinnastoon. Yksivuotias jaksaa olla oma iloinen itsensä aktiivista touhuamista vaativassa kuvaushetkessä vain pienen ajan, joten jos haluat enemmän perheeseenne painottuvan kuvaushetken tutustu myös perhekuvaukseen.

Varaa kuvaus

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com